2011. november 15. Miért napimenü? Mert minden nap szoktam enni is meg inni is. Egy Imre nevű kollégám, amikor belépett a Céghez vagy 15 éve és az első napját töltötte nálunk, a legelső kérdése az volt, hogy hová és mikor mentek ebédelni, ott jól főznek-e és hogy milyen az árszínvonal. Tehát nem az, hogy ki lehet-e a főnökkel jönni, vagy lehet-e intim kapcsolatot kezdeményezni azzal a kontrollingos kiscsajjal abban az észveszejtő miniszoknyában, ami alá pont benézhetsz, ha jó ütemben indulsz lefelé a lépcsőn, vagy elmegyünk-e este sörözni, hanem az a látszólag jelentéktelen probléma, hogy mit eszünk ebédre. Azóta persze én is rájöttem, hogy a munkaidőt leginkább két részre ebéd előtti és ebéd utáni részre lehet bontani, és ezen a zsanéron fordul és telik el a nap mint a Jézus temetésén a Hiszekegy.