Keletlen csiga

2011. november 19. BRÉKING! Mit kell csinálni akkor ha nem kelt meg a kelt tészta, de mégsem szeretném kidobni? Az eglsz úgy kezdődött, hogy ismét elhatalmasodott rajtam a süthetnék. Ilyen esetekben mostanában csigát sütök (szarv nélkül) ma a fahéjas lett volna soron. Azt hiszem egyébként, hogy elért a 10.000 km-es sofőrök hibája. Ugyanis arról van szó, hogy aki már nem pontosan kezdő vezető, kezd túlságosan is magabiztos lenni, és olyanokat mondani, hogy „simán betolatok tükörből!” vagy „nekem már nem kell lekaparni teljesen a befagyott ablakot, úgy érzem az autót, mint a pinty!”, és persze jöhet a rendőrség a betétlap, rosszabb esetben a mentő. Szóval asszem így jártam a csiga tésztájával, vagyis túlságosan magabiztos lettem és magyarán megmondva elhessegettem magamtól a gyanút, hogy rosszul futtattam fel az élesztőt mert túlságosan meleg volt a tej. Éreztem én, hogy nem olyan mint amilyen szokott lenni, de nem kezdtem előről, most meg fájhat a fejem.

Szóval ha valaki tudja mit csináljak a szépen összegyúrt, de meg nem kelt tásztával, az írjon ide legyen olyan jó…